Güncel Haberler

Zenit Bir Süper Yıldızı Daha Gözüne Kestirdi!

2019-20 sezonunun iptal edilmesinin ardından yeni sezonda da aynı takımların Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele edecek olmasının açıklamanması ile beraber kesenin ağzını açacak takımlardan bir Zenit oldu.

Gazprom’un sponsorluğunda önemli bir finansal güce sahip olan ve yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Zenit’in hedefinde takıma mutlaka bir yıldız guard katmak var.

Bu yolda hatırlayacağınız üzere hem Shved hem de Calathes ile ilgilendiklerini iletmiştim sizlere. Ancak Calathes’in Barça’ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, Shved’in ise önceliği Khimki’de kalmak tabi NBA’e gidemezse. Bu nedenle de Zenit rotasını yeni bir yıldıza çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde CSKA Moskova ile kontratı sona erdikten sonra serbest kalacağını açıklayan ve Real Madrid’in de gündemine gelen Mike James, Zenit’in de önceliğindeki isimlerden biri özellikle Shved ve Calathes’den olumsuz haberler gelmesi durumunda.

1.85 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli guard, bu sezon askıya alınana kadar Euroleague sahnesinde 21.1 sayı, %42.0 3sayı, 3.3 ribaund, 4.3 asist, 20.9 verimlilik puanı istatistikleri ile oynamıştı.

https://youtu.be/Hq5XhuWN4-w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …