Güncel Haberler

Panathinaikos, Guard Rotasyonu İçin Listeye 2 İsim Daha Aldı

Yeni sezonda kadrosunda ciddi değişikliklere gitmesi beklenen takımlardan biri olan Panathinaikos, guard rotasyonu için transfer listesine 2 ismi daha aldı.

Calathes ve Fredette ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Rice’ın emekliliği gündemde olan ve Pappas’a da henüz yeni sözleşme önermeyen Yeşiller, guard rotasyonuna takviye yapabilmek için Nate Wolters ve Marcus Foster‘ı gündemine aldı.

Maccabi Tel Aviv‘den ayrılması beklenen Wolters, Euroleague sahnesinde 15 maçta 7.5 sayı, 1.8 ribaund, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 1.93 metre boyunda olan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu gerek fiziksel özellikleri gerekse saha görüşü açısından Calathes’in eksikliğini kapatma konusunda doğru hamlelerden biri olabilir. Ama tabiki tecrübesi ve kalitesi Calathes’in bir kaç adım gerisinde.

Hapoel Holon ile iyi bir sezon geçiren Foster ise Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta 17.8 sayı, %35.4 3sayı, 2.9 ribaund, 3.8 asist, 1.1 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti. 1.90 metre boyunda olan 24 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, Avrupa’daki ilk sezonunda gayet iyi bir performans sergilemiş, dikkatleri üstüne çekmişti. Güçlü fiziği, deliciliği ve skorer kimliği ile iki guard pozisyonunda da görev alabilen Foster bir oyun kurucudan daha çok bir bitirici, yani Rice’ın ya da Pappas’ın alternatifi olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=dCi4lhlh_MY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …