Güncel Haberler

Brescia, Eski Gaziantepli Forveti Gündemine Aldı

7DAYS EuroCup ve İtalya Lega Basket Serie A‘nın son sezonlarda yükselişe geçen dişli takımlarından Brescia, tanıdık bir ismi gündemine aldı.

Sezona temsilcimiz Gaziantep’te başlayan ve ikinci bölümde Euroleague sahnesinde Olimpia Milano forması ile boy gösteren Drew Crawford, Brescia’nın listesindeki isimlerden biri.

Emekli NBA hakemi Dan Crawford’un oğlu olan tecrübeli forvet, Gaziantep forması ile Şampiyonlar Ligi’nde 12 maçta ortalama 12.3 sayı, 4.4 ribaund, 2.0 asist ve Milano forması ile ise Euroleague sahnesinde 7 maçta ortalama 5.7 sayı, 1.9 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

2018-19 sezonunda Cremona forması ile Serie A’da MVP seçilen, 1.96 metre boyundaki 29 yaşında olan kısa forvet, şut tehditi, güçlü fiziği ve ribaundlardaki katkısı ile değerli bir parça. Savunmada da enerjisi ve savaşçı kimliği ile dikkat çeken Crawford, aynı zamanda soğuk kanlılığı artı lider özelikleri de bilinen bir oyuncu. EuroCup sahnesinde Brescia’ya güç katacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, İkinci Yarıda Vites Arttırıp Milano Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği Olimpia Milano karşısında soyunma odasına 32-41 …