Güncel Haberler

Karşıyaka’da Yönetim Oyunculardan İndirim İsteyecek

ING Basketbol Süper Ligi‘nde sezonun tamamen iptal olmasının ardından takımlar yeni sezon için kadro yapılanma sürecine girdiler.

Proaktif davranan takımlardan biri olan Pınar Karşıyaka öncelikle bu sezonki başarının temelini oluşturan kadrosunu korumak istiyor. Sadece sözleşmesini tek taraflı fesheden Crocker ve yeni sezonda koç Sarıca’nın sistemde düşünmediği Triche haricinde tüm oyuncular ile yola deam etmek istiyorlar.

Ancak oyunculara halen bu sezondan kalan borcu da bulunan yönetim bu isimleri kadroda tutabilmek için alacakları hakkında onlarla masaya oturarak indirim talep edecek yeni sezon öncesi.

Yönetim oyunculardan kalan 3 aylık maaşları için yani Nisan, Mayıs ve Haziran maaşları için indirim isteyecek. Hatırlayacağınız üzere Basketbol Tahkim Mahkemesi de sezon sonuna kadar olan maaşlar için oyuncularla kulüplerin aralarında bir anlaşma yaparak karşılıklı fedakarlık yoluna gitmelerini önermişti.

Diğer taraftan yeni sezon için Tony Taylor, Amath M’Baye, Nusret Yıldırım ile şimdiden söz kesilmiş durumda ve kaptan Semih Erden’in de sözleşmesi devam ediyor.

FIBA Europe Cup’da yarı finale kalan ve Alman ekibi ile Bayreuth ile eşleşen temsilcimiz 2019-20 sezonunda kalan bu maçı Eylül ayında oynayacak. BSL’de ise sezon iptal olana kadar Karşıyaka, Anadolu Efes’in bir puan gerisinde 2. sırada yer alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …