Güncel Haberler

Lauvergne: “Fenerbahçe, Obradovic’e Yeni Teklif Yapmadı.”

Bu yaz Fenerbahçe Beko‘daki kontratı sona erecek olan Joffrey Lauvergne, koçu Zeljko Obradovic ve kendi kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Beko‘da beklentilerin altında kalan Lauvergne, tecrübeli koçun sarı lacivertli yönetimden teklif almadığını belirtti. Tecrübeli oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

Önümüzdeki sezon hakkında Zeljko ile konuşmadık, bildiğiniz gibi Zeljko gelecek yıl sözleşme altında değil. Sam, gelecek yıl için henüz teklif olmadığını söyledi, bu yüzden henüz bunun hakkında konuşmuyoruz, ancak birbirimizle normal konuşuyoruz. Her zaman iyi olup olmadığımızı kontrol eder. O Sırbistan’da ve ben İstanbul’dayım. Şu anda bir şey söylemek zor, salgın çevresindeki bu durum her şeyi durdurdu, bu yüzden şu anda en önemli şey hepimizin iyi olması ve sağlıklı olmamız.

Fanatik Basket

Fransız uzun sakatlıkların da etkisiyle sarı lacivertlilerde beklentilerin altında kaldı. Aslında güçlü fiziği, şut tehditi ve tecrübesi ile çok katkı verebilirdi ama başarısız oldu. Kontratı bu yaz sona eriyor ve takımda kalması beklenmeyen isimlerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …