Güncel Haberler

Kızıl Yıldız, Simonovic’i Tekrar Kadroda Görmek İstiyor

Henüz yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague‘de oynayıp oynamayacağı belli olmayan Kızıl Yıldız, yine de kadrosunu güçlendirmek üzere hedeflerini belirlemeye başladı.

Kırmızı beyazlı ekibin henüz yeni sezon için wildcard (özel davetiye) alıp alamayacağı belli değil. Ama buna yine de kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladılar.

Kadrolarına eklemek istedikleri isimlerden biri de eski oyuncuları, tecrübeli forvet Marko Simonovic. Sezona Cedevita’da başlayan Sırp forvet, Şubat ayında Unicaja Malaga‘nın yolunu tutmuştu ve kontratı bu yaz sona eriyor.

2.03 metre boyunda olan 33 yaşındaki Simonovic, Cedevita ile EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 21.9 dakika süre alırken 10.2 sayı, %50.0 3sayı, 3.9 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. İlerleyen yaşıyla artık bacakları ağırlaşmış olsa da halen yüksek yüzdeli dış şutları ile etkili bir ceza atıcısı. Euroleague sahnesinde görev adamı olarak, benchten getireceği 3 sayı katkısı ile değer katabilir Kızıl Yıldız’a.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …