Güncel Haberler

Euroleague’in Final Turnuvasına Yeni Ev Sahibi Adayı!

Turkish Airlines Euroleague‘de halen 2019-20 sezonunun tamamlanması adına umutlar sürüyor ve yönetim tüm seçenekleri değerlendiriyor.

Yönetimin açıkladığı plana göre 4-26 Temmuz tarihleri arasında normal sezonun kalan maçları artı final turnuvası tek bir şehirde oynanacak. Tabi henüz ev sahipliği yapabilecek şehir netleşmedi.

Geçtiğimiz günlerde bir çok ülke ve şehir ev sahipliğine aday oldukların belirtmişti, şimdi bir önemli aday daha geldi gündeme.

Şimdiye kadar Yunanistan’ın başkenti Atina, Sırbistan’ın başkenti Belgrad, Almanya’dan Köln ve Litvanya’nın Kaunas şehri normal sezonun kalan maçlarının ve Final 8 turnuvasının oynanması üzerine ev sahibi olarak Euroleague’in adayları arasındaydı ki Sırbistan hükümeti Euroleague’e gönderdiği garanti mektubu sebebiyle bu adaylar arasında öne çıkmış durumda.

Dnevnik’in haberine göre ise Slovenya’nın başkenti Ljubljana da ev sahipliği için yeni aday oldu. Şehir yöneticileri, ev sahipliği için ciddi bir kampanya başlattı. Şehrin en önemli takımı Cedevita Olimpija da geçtiğimiz günlerde antrenmanlara başladı.

Euroleague yönetimi 2019-20 sezonunun akibeti hakkındaki final kararını 24 Mayıs’ta verecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …