Güncel Haberler

Fenerbahçe’de Göreve İbrahim Kutluay Geliyor

Hem sportif anlamda hem de finansal anlamda kötü bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Beko‘da yönetimde de değişikliğe gidiliyor.

Özellikle Turkish Airlines Euroleague‘de alınan başarısız sonuçların ardından Fenerbahçe Beko‘nun basketbol şubesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Koç Obradovic’in durumu halen belirsizliğini korurken, 2018’den bu yana şubenin başında yer alan yönetici Semih Özsoy ise görevinden alındı.

Özsoy’ın sportif ve finansal anlamdaki başarısızlığından dolayı görevden alındığı ve yerine P&G’nin Türkiye-Kafkasya Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu’nun geçeceği kulislerde konuşuluyordu. Ancak Turnatoğlu yoğun işleri nedeniyle görevi kabul etmeyeceğini sarı lacivertlilerin yöneimine iletmiş.

Sabah’ın haberine göre ise son durumda basketbol şubesinin başına geçmesi için gündeme gelen isim, takımın efsane basketbolcularından İbrahim Kutluay.

Kutluay, daha önce 2015-17 yılları arasında 2 sezon boyunca Darüşşafaka Doğuş’da yöneticilik görevinde bulunmuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …