Güncel Haberler

Valencia, Carrington ile İlgileniyor

Yeni sezon yapılanmasında guard rotasyonuna mutlaka bir takviye yapmak isteyen Valencia‘nın listesindeki bir isim daha belli oldu.

Yarasalar sizlere daha önce ilettiğim iki gibi 2 önemli isimle daha ilgileniyorlardı. Gündemlerine yer alan son isim ise Alman ekibi Ludwigsburg ile çok iyi bir sezon geçiren Khadeen Carrington oldu.

Birleşik Amerikalı guard aslında listelerindeki diğer 2 isimden farklı ve daha çok skorer özelliği ile ön plana çıkan bir isim, yani o isimlerle birlikte de transfer edilebilecek bir isim.

1.93 metre boyunda olan 24 yaşındaki solak oyuncu, bu sezon askıya alınana kadar BBL sahnesinde 17.2 sayı, 3.9 ribaund, 3.3 asist, 15.95 verimlilik puanı gibi dikkat çekici istatistiklere imza atmıştı. Geçtiğimiz sezon hem 1 hem de 2 numaralı pozisyonlarda sakatlıkların da etkisiyle sorunlar yaşayan Yarasalar’a çok faydalı olacağını düşündüğüm bir isim ki bu seviyeler için de hazır olduğunu düşünüyorum.

Carrington’ı daha önce sizlerle paylaştığım Sınıf Atlayabilecek İsimler – 3 (Almanya BBL) analizimde incelemiştim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …