Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv, Rakibinin Kaptanına Teklif Yaptı

Turkish Airlines Euroleague‘de tekrar iddialı konuma gelen Maccabi Tel Aviv, liglerin askıya alınmasıyla beraber yeni sezon için kadrı yapılanmasına başlamış durumda.

Yerli rotasyonunu da geliştirmek isteyen Maccabi, Sport5’ın haberine göre Tel Aviv şehrinin diğer takımı Hapoel Tel Aviv‘in kaptanı Tomer Gimat‘ı kadrosuna katmak için 2 yıllık bir kontrat teklifinde bulundu.

Kırmızı beyazlı ekipte 4 sezondur forma giyen 2.02 metre boyunda olan 25 yaşındaki Gimat, bu sezon Latavious Williams ve Jordan Hamilton ile birlikte takımın en önemli silahıydı. Sezon askıya alınana kadar yakaladığı 15.0 sayı, 6.4 ribaund, 3.1 asist istatistikleri ile dikkatleri üstüne çekti.

İsrail Winner Ligi’nde coronavirüs salgını nedeniyle sezon iptal edilmiş ve olduğu gibi tescil edilerek 19-2 ile lider olan Maccabi Tel Aviv şampiyon ilan edilmişti. Hapoel ise 8-13 ve averajla 12 takımlı ligde sezonu 9.sırada tamamlamış oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …