Güncel Haberler

Bayern Munich ve Zalgiris Kaunas da Pangos’u Listeye Ekledi

Bu sezon sakatlığı nedeniyle Barcelona‘da hiç katkı veremeyen Kanadalı guard buna rağmen transfer piyasasının favori isimlerinden biri konumunda.

Turkish Airlines Euroleague‘in askıya alınmasıyla beraber takımlar transfer çalışmalarına başladılar ve piyasanın en gözde isimlerinden birisi kuşkusuz Kevin Pangos.

Kanadalı guardın kontratı bu yaz sonaeriyor ve Barcelona kalmayacağına kesin gözüyle bakılıyor. Sizlere daha önce ilettiğim gibi tecrübeli guard ile Valencia, Olympiakos ve Maccabi Tel Aviv ilgileniyorlardı.

Son gelen haberlere göre Bayern Munich ve eski takımı Zalgiris Kaunas da onu listelerine aldılar.

1.86 metre boyunda olan 27 yaşındaki tecrübeli oyun kurucu bu sezon Euroleague sahnesinde hiç forma giyemedi sakatlığı nedeniyle. Ancak liglerin askıya alınmasından önce iyileştiği ve rehabilitasyon sürecini de olumlu geçirdiği biliniyordu. Geçtiğimiz sezon ise Barça forması ile 35 maçta 7.0 sayı, 1.1 ribaund, 3.2 asist gibi sıradan istatistikler tutturabilmişti. 2017-18 sezonundaki başarılı Zalgiris günlerinden sonra İspanya ona pek yaramadı. Ancak kendisi adına kayıp niteliğinde geçen bu sezona rağmen Euroleague takımları ondaki potansiyekin halen yüksek olduğunu düşünüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=tnrjyPfmYNU#action=share

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …