Güncel Haberler

Obradovic: “Önceliğim Fenerbahçe.”

Fenerbahçe Beko ile kontratı bu yaz sonaerecek olan başarılı Sırp koç Zeljko Obradovic, yazılı bir açıklama yayınladı ve son günlerde kendisiyle ilgili sıkça çıkan habelere açıklık getirdi.

Tecrübeli koç hakkında çıkan haberlerlerle ilgili yazılı bir açıklama yayınladı:

Umarım bu açıklamamı okuyan herkesin sağlığı yerindedir. Hastalıkla mücadele eden herkesin de bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz durum yüzünden son zamanlarda açıklama yapmak istemedim. Lig ve antrenmanlar askıya alındığı andan beri genel menajerimiz, yönetim ekibi, koç ekibi ve oyuncularımızla devam eden bir iletişim halindeyim. Benim için şu anda en önemli olan konu hepsinin ve ailelerinin sağlığı. İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyetinin farkındayım ve bu yüzen önümüzdeki en iyi yol haritasını çizebilmek adına hepsiyle sıkı bir kontak içerisindeyim.

Benim durumumla alakalı birkaç noktanın altını çizmek istiyorum. 2020 Haziran ayına kadar Fenerbahçe Beko’nun koçuyum ve şu anda Fenerbahçe’nin çıkarları için en iyisi neyse onu yapmaya odaklanıyorum. Kontrat durumuyla alakalı ne Fenerbahçe’den ne de başka bir kulüpten hiçbir yetkiliyle henüz bir görüşmem olmadı. Şu ana kadar bana ulaşan bir teklif olmadı. Profesyonel kariyerim boyunca kontratım devam ederken başka hiçbir kulüple görüşmedim, bu konuda çok sıkı prensiplerim var. Şu ana kadar diğer kulüpler ve kendi kulübümle görüşme yaptığıma dair çıkan tüm haberler gerçeği yansıtmayan yalan haberlerdir. Duruma açıklık getirmek için önümüzdeki sezonda da Fenerbahçe’nin koçu olmaya devam etmenin birinci önceliğim olduğunu söylemek istiyorum. Bu isteğimi Fenerbahçe taraftarları ile paylaşmak istedim.

Eurohoops

Koç Obradovic’in Fenerbahçe’den bir teklif almadım demesi açıklamanın bence en ilginç yanı. Sarı lacivertlilerin Haziran ayında kontratı bitecek olmasına rağmen tecrübeli koça halen bir teklif ulaşmamış olması bence büyük bir hata. Koç her ne kadar önceliğinin Fenerbahçe olduğunu söylese de Haziran ayı itibariyle kendisine gelecek teklifleri dinlemek istediği ve ona göre karar vermek istediği bence net. Geçtiğimiz sezonların aksine Fenerbahçe’nin bu kez onu ikna etmesi daha zor olacak çünkü daha önce konu buralara kalmamıştı. Covid salgını nedeniyle tüm Avrupa kulüplerinin de Fenerbahçe gibi bütçelerini aşağıya çekecek olmaları ve koçun oyuncularla arasında önemli bir bağ olması ise sarı lacivertlilerin elini kuvvetlendiriyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …