Güncel Haberler

SON DAKİKA: Obradovic’den Fenerbahçe Beko’ya Müjdeli Haber!

Fenerbahçe Beko cephesinde Zeljko Obradovic ile yeni bir sözleşme imzalanıp imzalanmayacağını merakla bekliyordu, hatta koçun sezon içerisinde yapılan sözleşme yenileme tekliflerini reddettiği de gelen haberler arasındaydı.

Spor Arena’nın haberine göre Fenerbahçe Beko‘ya müjdeli haber geldi. Sarı lacivertlileri üst üste 5 sezon Final Four’a taşıyıp ülkemize ilk Euroleague kupasının da gelmesini sağlayan koç Obradovic, 2+1 yıllık son teklife “Evet” demiş durumda.

Fenerbahçe’yi tüm dünyanın tandığı bir basketbol markası haline getiren başarılı Sırp koç, takımın iskeletini oluşturduğu Nando De Colo, Gigi Datome, Kostas Sloukas, Jan Vesely, Nikola Kalinic ve Melih Mahmutoğlu’nun yanına yeni, genç isimler ekleyerek tekrar Euroleague’in zirvesine oynayacak bir takım kurmak için çalışmalara başlayacak.

İlk etapta koç Obradovic, basketbol şubesinde bütçenin daralacak olması nedeniyle yeni kontrat imzalaya sıcak bakmıyordu ancak coronavirüs salgını nedeniyle basketbol piyasasında genel bir küçülme olacağı gerçeği ile birlikte takımının başında kalmaya karar verdiği söyleniyor.

Gerek genel olarak marketin daralması gerekse Fenerbahçe’nin gideceği küçülmeye rağmen sarı lacivertliler Obradovic liderliğinde bahsi geçen iskeleti korumayı başarıp bir kaç akıllı hamle yaparlarsa tekrar toparlanıp adlarını Final Four’a yazdırmaları hiç de uzak bir ihtimal olmaz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …