Güncel Haberler

RESMİ: Real Madrid Basketbol Takımı Maaş İndirimini Kabul Etti

Real Madrid basketbol takımı da coronavirüsün ekonomik etkilenen ve önlem alan takımlar arasına girdi.

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Efes ve Valencia ile beraber Euroleague takımları arasında maaş kesintisine gitmeyeceğini belirten takımlar arasında yer alıyordu.

Ancak kulüpten son yapılan açıklamada İspanya’da futbol sezonunun devam etmemesi durumunda basketbol takımının maaşlarında %20 bir indirimi kabul ettiğini, futbol sezonu devam ederse ise indirim miktarının %10 olacağını kabul ettiler.

İspanyol devinde kaptanlar Felipe Reyes ile Sergio Llull takım adına teklifi kabul eden isimler oldular.

Basketbol takımının gelirlerinin direkt olarak futbol takımına bağlı olması nedeniyle Liga Endesa ya da Euroleague‘in devam edip etmemesi oyuncu maaşlarını etkileyen bir konu değil Real Madrid’de.

Bildiğiniz üzere hem Euroleague hem de Liga Endesa süresiz olarak askıya alınmıştı ve henüz sezonun nasıl tamamlanacağı netleşmedi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …