Güncel Haberler

FIBA, Askıya Alınan Tüm Maçların Sezon Başında Oynatılacağını Açıkladı

FIBA, daha önce Basketbol Şampiyonlar Ligi için açıklama yapmış ve sezonun kalan maçlarının Final 8 şeklinde 30 Eylül – 8 Ekim tarihleri arasında oynanacağını açıklamıştı.

FIBA yönetimi videokonferans aracılığıyla bir araya geldi, toplantı Hamane Niang, Avrupa başkanı Turgay Demirel, genel sekreter Andreas Zagklis ve Avrupa icra direktörü Kamil Novak’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada ise tüm organizasyonlara değindi ve hepsiyle ilgili bilgilendirmede bulundu. FIBA Europe Cup ve Kadınlar Avrupa Ligi ile Avrupa Kupası’nda da Şampiyonlar Ligi ile aynı yolun izleneceği belirtildi.

TEMSİLCİLERİMİZ YENİ SEZONDA MACERAYA DEVAM EDECEK

İki temsilcimiz Pınar Karşıyaka ile Bahçeşehir Koleji‘nin yarı finale adını yazdırdığı FIBA Europe Cup’da Final Four organizasyonu yapılacak, ev sahibi şehir daha sonra açıklanacak.

2020 YAZINDA ULUSLARARASI ORGANİZASYON OLMAYACAK

FIBA yaptığı ayrıca açıklamada 2020 yazında yapılacak tüm uluslararası organizasyonların da iptal edildiğini duyurdu. Bu organizasyonlara ev sahipliği yapacak takımlar gelecek yaz aynı haklarını koruyacaklar. Diğer taraftan 2021 FIBA U19 Dünya Kupası elemeleri de iptal edilen organizasyonlar arasında yer aldığı için Dünya Kupası’na katılacak ülkeler, FIBA Genç Erkekler Dünya Sıralaması’na göre belirlenecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursaspor, Bahçeşehir Deplasmanında Altın Buldu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Bursaspor İnfo Yatırım konuk olduğu Bahçeşehir Koleji‘ni …