Güncel Haberler

Euroleague Yönetimi’nden Corona Desteği

Coronavirüsün ilk günlerinde ligi askıya alarak diğer liglere öncülük yapan NBA, yönetimin yaptığı maaş fedekarlığı konusunda da örnek oldu.

NBA yönetimini örnek alan Euroleague yönetimi de maaş indirimine giderek taşın altına eline soktu ve coronavirüs salgınının ekonomik etkilerini bir nebze olsun azalttılar.

Sırp sitesi nova.rs’nin verdiği habere göre Euroleague yönetiminde görev alan isimler maaşlarında bir kesinti yapılmasını kabul ettiler. Haberin detaylarında maaşlarındaki %25 kesintiyi kabul ettiler. NBA yönetimi ise geçtiğimiz günlerde çalışanlarında %20’lik bir kesinti yapıldığını duyurmuştu.

Her iki ligde de 2019-20 sezonunun nasıl devam edeceği belirsizliğini koruyor. İk büyük organizasyon da insan sağlığını tabiki ön plana almış durumda. Ancak lige devam edip tamamlayamazlarsa ekonomik olarak büyük yara alacakları da bir gerçek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …