Güncel Haberler

Brooklyn Nets Cephesinden de İyi Haberler Geldi

Doğu Konferansı’nın potansiyelli takımlarından Brooklyn Nets‘den de iyi haberler geldi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Nets yönetimi yaptığı açıklamayla 4 oyuncusunun coronavirüs testlerinin pozitif çıktığını belirtmişti. 1 Nisan Çarşamba günü ise GM Sean Marks müjdeli haberi paylaştı.

Marks, Kevin Durant‘in de aralarında bulunduğu 4 isimde de son yapılan kontrollerde hiç semptom görülmediğini belirttiği. Geçtiğimiz günlerde Lakers, Celtic,s Jazz ekipleri de virüse yakalanan isimlerin semptomlardan kurtulduklarını aynı şekilde açıklamışlardı.

Ayrıca daha önce virüse yakalandıklarını açıklayan Celticsli Marcus Smart, Jazzlı Donovan Mitchell ile Rudy Gobert ve Pistonslı Christian Wood da coronadan tamamen kurtulduklarını bildirmişlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …