Güncel Haberler

Karşıyaka Başkanı Büyükkarcı: “Tesislerimizi Sağlık Bakanlığı’na Tahsis Edebiliriz.”

Coronavirüs salgını ülkemizde maalesef şiddetini arttırmaya başladı ve bu zor günlerde spor kulüplerimiz de devletimize destek olmaya devam ediyor.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı da yaptığı açıklama ile coronavirüs ile mücadele tedbirleri ve destek anlamında kendilerinden ne zaman talpe edilirse kulüp tesislerinin hem Sağlık Bakanlığı hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kullanımına sunabileceklerini belirtti.

Bu salgınla verilecek zorlu savaş esnasında her türlü fedakarlığa hazır olduklarını diye getiren Büyükkarcı açıklamalarını şöyle detaylandırdı:

Tüm dünya zor ve kritik günlerden geçiyor. Dünya genelinde koronavirüse bağlı ölüm sayısı 22 bini aştı. Ülkemizde de vaka sayısı gün geçtikçe maalesef yükseliyor. Dünyayı tehdit eden bu virüsle topyekün mücadele büyük önem taşıyor. 3 spor salonu, 2 kamp merkezi ve idari binanın yer aldığı Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerimizi koronavirüs ile savaşta istenildiği an İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık Bakanlığı’nın kullanımına tahsis edebiliriz. Bu virüsten ülke olarak hep birlikte mücadele ederek kurtulabiliriz. Her türlü fedakarlığa hazırız.

İHA

Karşıyaka başkanından gerçekten örnek teşkil edecek güzel bir açıklama. Umarız benzer destekler gerekirse 3 büyük takımdan ve diğer değerli kulüplerimizden de gelir. Bu zor günlerde birlik olmamız ve Büyükkarcı’nın dediği gibi hiç bir fedakarlıktan kaçınmamız gerekiyor. Spor organizasyonlarının durduğu bu günlerde tesisler gerçekten sağlık bakanlığı ve belediyelerin rahatlıkla kullanabileceği alternatif alanlara dönüştürülebilir, çok faydalı olabilirler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …