Güncel Haberler

Ekpe Udoh’dan Fenerbahçe’ye Mesaj Var!

Fenerbahçe forması altında sergilediği performansla Turkish Airlines Euroleague‘e damga vuran Ekpe Udoh‘dan hem sarı lacivertlileri hem de diğer Euroleague takımlarının dikkatini çeken bir açıklama geldi.

2017 Final Four’un MVP’si, Avrupalı basketbolseverleri ve başta Fenerbahçeli taraftaları mutlu edecek bir paylaşımı sosyal medya hesabından yayınladı.

Instagram hesabundan Fenerbahçe forması ile Euroleague’deki maçlarından fotoğraflar paylaşan Udon, şu notu ekledi:

Geriye dönme zamanı! Ya bu takımla ya da başka bir Avrupa takımıyla!

Resim

Fenerbahçe forması ile mücadele ettiği Euroleague sahnesine damgasını vuran ve en iyi uzunlardan biri olan Udoh, 2017 yılında temsilcimizin ülkemize getirdiği tarihteki ilk Euroleague kupasında da çok önemli bir rol oynamıştı.

Sarı lacivertlilerden ayrıldıktan sonra hayal ettiği NBA’e dönen Udoh, orada beklediği şansı bulmadı ve geçen yaz Çin Ligi’nde forma giyemeye karar verdi. Çin Ligi’ne coronavirüs nedeniyle verilen ara öncesi 15 maçta forma giymiş, ortalama 34 dakika süre alırken 18.6 sayı, 11.6 ribaund, 4.5 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …