Güncel Haberler

NBA Takımları Larkin’in Peşinde!

ABD basını milli takımımızın yeni üyesi Shane Larkin‘e NBA’den ciddi taliplerin olduğunu yazdı.

Geçtiğimiz sezon ve bu sezonun geride kalan kısmında Anadolu Efes formasıyla Turkish Airlines forması ile tam anlamıyla fırtına gibi esen, rekorları alt üst eden yıldız guard için NBA iddiaları çıkmaya başladı.

Yahoo Sports’dan Keith Smith, yaptığı haberde Larkin’in bir çok NBA takımının listesinde olacağını belirtti:

NBA’de offseason ne zaman başlarsa başlasın, önemli düzeyde ilgi çekmesi beklenen oyunculardan birisi Shane Larkin. Anadolu Efes‘le Türkiye’de çok dominant bir yıl geçiren Larkin’in kontratında 2020-21 sezonu için NBA çıkışı maddesi bulunuyor. Bazı takımlar onu zaman zaman bir ilk 5 oyuncusu veya bir yedek oyun kurucu olarak düşünüyor.

Yahoo Sports

Larkin, bu sezon ertelenene kadar sergilediği performansla tartışmasız en güçlü MVP adayı konumundaydı. Bu yıl Türk pasaportu alarak milli takımımızın da bir parçası olan Şahane Larkin, bu sezon Euroleague sahnesinde 25 maçta görev alırken, 22.2 sayı, 3.1 ribaund, 4.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Yıldız guard, bu sezon Bayern Munich’e tam 49 sayı göndererek bir maçta en fazla sayı rekorunu kırarak Euroleague tarihine geçmiş, ayrıca 4 hafta üst üste MVP seçilerek de bu alanda kırılması zor bir rekora imza atmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …