Güncel Haberler

BSL’de 16 Kulüpten Ortak Karar: Sezon Devam Etmesin

ING Basketbol Süper Ligi‘nin coronavirüs nedeniyle askıya alınmasının ardından sezonun nasıl tamamlanacağı belirsizliğini koruyor.

16 BSL takımının temsilcileri TBF yetkililerinin düzenlediği telekonferansa katıldılar ve tüm takımlar ligin sonlandırılması, sezonun devam etmemesi yönünde ortak görüş bildirdiler. Bu ortak bildirinin ardından TBF’nin de önümüzdeki hafta içerisinde ligin son erdiğini açıklaması bekleniyor.

Elbette ligin sona erdirilmesi ile konu çözülmüyor. Sonrasında TBF’nin farklı senaryoları değerlendirip bir karar varması bekleniyor; ya “Beyaz Sezon” açıklamasıyla bu sezonu oynanmamış olarak kabul edecekler ya da mevcut puan sıralamasına göre lig tescil edecek ki bu durumda Anadolu Efes şampiyon olmuş olacak. Ancak ligden düşme konusunda spor hukukçularına danışmaları gerekecek.

Kaynak: Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …