Güncel Haberler

Semih Özsoy: “Zeljko Obradovic Maaşlarda Önceliği Oyuncularına ve Ekibine Verir”

Fenerbahçe Spor Kulübü başkan vekili Semih Özsoy, geçtiğimiz günlerde basketbol takımı ile ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti.

Özsoy, Fenerbahçe Beko‘nun başantrenörü Zeljko Obradovic‘in maaşını almaya devam etmesine rağmen takımdaki oyuncuların 2 aydır maaşlarını alamadıklarına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti ve şu açıklamaları yaptı:

Semih Özsoy’un açıklamaları şu şekilde:

Dün bazı gazete ve internet sitelerinde, Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularına ödeme yapılmayıp, buna rağmen Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’in tüm maaşını aldığına ilişkin gerçeği kesinlikle yansıtmayan bir takım haberler yer almıştır.

Bilinmesini isterim ki Zeljko Obradovic, her daim ekibiyle ve oyuncularıyla hareket eden bir antrenördür. Yıllardır elde ettiği tüm başarıların da en büyük sırrı, ekibiyle yarattığı bu sıkı bağlılık ve uyumdur. Fenerbahçe Beko’nun maaş ödemelerinde Zeljko Obradovic’e yönelik böyle bir önceliklendirme kesinlikle gündeme dahi gelmemiştir ve koçumuz, ödemelerini tüm oyuncularımızla birlikte almaktadır. Zeljko Obradovic’in maaş ödemeleri de dahil tüm konularda önceliği her zaman ekibine ve oyuncularına verdiğinin en yakın şahidi olarak, çıkarılan bu spekülasyonları son derece maksatlı bulduğumu belirtmek isterim.

Basın mensuplarından, kulübümüz nezdinde olumsuz bir hava yaratmak isteyen bazı kesimlerin bu düşüncelerine alet olmamalarını ve bununla birlikte, dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu kritik süreçte haberlerini hazırlarken daha özenli davranmalarını rica ediyorum.

Öte yandan taraftarlarımızdan da ricamız, bu ve buna benzer haberlere itibar etmemeleridir.

Fenerbahçe Kulübü Resmi Sitesi

Sarı lacivertliler bu sezon beklentilerin altında kaldılar, hatta ezildiler. Bunun etkisiyle de takımdaki kötü gidişatı haklı olarak herkes bir yere bağlamak istiyor. İlginç olan konu Fenerbahçe yönetiminin çıkan dedikodu tarzındaki haberlerde belirtilen “oyuncular 2 aydır maaşlarını alamıyorlar” ibaresi hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçınması ve tamamiyle koç Obradovic’in maaşının tümünü öncelikli olarak alıp almamasına odaklanması. Umarız oyuncular, malum haberde belirtilenin aksine maaşlarını almaya devam ediyorlardır…

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …