Güncel Haberler

Anadolu Efes Karantina Programını Yaptı

Anadolu Efes’in karantina günleri için programı belli oldu.

Coronavirüs nedeniyle hem Turkish Airlines Euroleague hem de ING Türkiye Basketbol Süper Ligi‘nde maçların ikinci bir karara kadar ertelenmesinin ardından Anadolu Efes, bu dönem için programını belirledi.

Bu programa göre lacivert beyazlı oyuncular 22 Mart tarihine kadar kesin olarak birlikte antrenman yapmayacak. Her bir oyuncuya antrenörler tarafından kişisel program hazırlandı, oyunculardan bunları evde uygulamaları istendi. 22 Mart’a kadar Euroleague ve BSL yönetimlerinin yapacağı güncellemelere göre bu programa devam edilecek ya da yeni aksiyonlar alınacak.

Anadolu Efes bu süreçte oyunculara maaşlarını ödemeye devam edecek ve bu nedenle de yabancı oyuncuların ülkelerine dönmesine şuan itibariyle kulüpten izin çıkmış değil.

Lacivert beyazlılar hem de BSL’de hem de Euroleague’de lider konumda bulunuyorlar. Bu aldıkları kararlarla da bir kez daha profesyonel bir kulüp olmanın gerekliliklerini yerine getirdiler ve alkışları topladılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …