Güncel Haberler

Fenerbahçe, Eksik Tofaş’ı Zor da Olsa Yendi

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 23.hafta mücadelesinde, tüm maçlar gibi corona önlemi nedeniyel taraftarlara kapalı oynanan maçta, Fenerbahçe Beko eksik rakibi Tofaş‘ı 84-75’lik skorla geçti.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, 17-5 ve maç eksiği ile 4.sırada yer alırken, Tofaş ise 15-8 ile 5.sıradaki yerini korudu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 19 sayı, 5 ribaun, 9 asist, 4 top çalma ile maça damgasını vururken, Melih Mahmutoğlu 14 sayı, 3 ribaund ve Jan Vesely 12 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mejia ve Williams’ın corona tehditi nedeniyle takımla İstanbul’a gelmediği Tofaş cephesinde ise Barış Ermiş 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Berkan Durmaz 12 sayı, 3 ribaund ve DJ White 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …