Güncel Haberler

Bursaspor, Play-Off Yarışında Ben de Varım Dedi

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 23.hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği eksik Beşiktaş Sompo Sigorta‘yı 98-87 yenerek play-off yarışında umutlandı.

Bu sonuçla Bursa 11-11 ve maç eksiği ile 10.sırada yer aldı, play-off potasından sadece averajla gerideler. Beşiktaş ise 11-12 oldu ve yarışta zor bir döneme girecekler.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Chris Jones 29 sayı, 6 ribaund, 8 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Gian Clavell 20 sayı, 8 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, Gabriel Olaseni 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 3 blok ve Gerald Robinson 18 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Sakatlıkları bulunan İsmet ve Samet’ten yoksun olan Beşiktaş cephesinde ise Nemanja Djurisic 27 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Toddrick Gotcher 20 sayı, 3 ribaund, 11 asist, 3 top çalma ve Burak Can Yıldızlı ile Oğuz Savaş 10’ar sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …