Güncel Haberler

Khimki, Avtodor Karşısında Zorlandı

VTB Lig mücadelesinde Khimki konuk ettiği Avtodor karşısında zorlansa da 79-74’lük skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Moskova temsilcisi 18-1 ile liderliğini korurken, Avtodor ise 5-13 oldu ve play-off şansını çok zora soktu.

1.çeyrek: 21-16
2.çeyrek: 43-35
3.çeyrek: 67-48
4.çeyrek: 79-74

Khimki’de Alexey Shved 19 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile beklendiği gibi en skorer isim olurken, Thomas Robinson 16 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ve Anthony Gill 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Avtodor cephesinde ise Orlando Johnson 18 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile adeta tek başına direnirken, Markel Starks 11 sayı, 2 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu onun yanında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Brown, Kazan’dan Ayrıldı (Yeni adresi: Maccabi)

Rusya’nın işgali nedeniyle geride bıraktığımız sezonu tamamlayamadan Turkish Airlines Euroleague‘den ihraç edilen, gelecek sezon da …