Güncel Haberler

TBF Karar Verdi, Afyon-Fenerbahçe Maçı Yeniden Oynanacak!

TBF, geçen hafta oynanan Meksa Yatırım Afyon BelediyesporFenerbahçe Beko karşılaşmasında sizlerle daha önce paylaşmış olduğum kural ihlalini kabul ederek maçın tekrar edilmesine karar verdi.

Fenerbahçe’nin 2 sayı farkla kazandığı maçta bir teknik faulden sonra Afyon’un kullanması gereken top, hata yapılarak Fenerbahçe’ye verilmişti ve TBF bu konu hakkında Afyon’un maçtan sonra verdiği dilekçeyi değerlendirerek kabul etti.

TBF’den yapılan açıklama şöyle:

“01 Mart 2020 tarihinde oynanan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Kulübü – Fenerbahçe Beko Spor Kulübü (BSL) müsabakası ile ilgili Meksa Yatırım Afyon Belediyespor Kulübü tarafından yapılan itiraz Yönetim Kurulumuz tarafından görüşülmüş ve kural hatası yapıldığı kanaatiyle müsabakanın tekrarına karar verilmiştir.

Karşılaşmanın tarihi, iki takımın maç programına göre daha sonra açıklanacaktır.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …