Güncel Haberler

Dallas Uzatmada New Orleans Engelini Geçti

NBA‘in renkli takımlarından Dallas Mavericks konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı 127-123’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu souçla Mavs içerde 17-14, toplamda 38-25 ve Pelicans ise deplasmanda 14-17, toplamda 26-36 oldu.

Eski Fenerbahçeli Nicolo Melli normal sürenin bitimine 7 saniye kala bulduğu üçlükle maçı uzatmaya götürdü. Mavs uzatma periyodunda 15-11’lik skorla galibiyete ulaşan taraf oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 30 sayı, 17 ribaund, 10 asist ile triple-double yaparken, Kristaps Porzingis 34 sayı, 12 ribaund, 3 asist, 5 blok ve Seth Curry 21 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren isimler oldular.

Pelicans cephesinde ise Brandon Ingram 27 sayı, 5 ribaund, 4 asist, Lonzo Ball 25 sayı, 11 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve Zion Williamson 21 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/X6kZ4U05gKI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …