Güncel Haberler

Ataman: “Oyuncularım Konsantrasyonlarını Kaybetti.”

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv deplasmanında kaybederek 12 maçlık serisi sonaeren temsilcimiz Anadolu Efes‘de koç Ergin Ataman maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

“Maça kafamız karışık şekilde başladık. Maç öncesi yaşadıklarımız mı bu konuda etkiliydi bilemiyorum. Ne olursa olsun oyuncularım konsantrasyonlarını kaybetti. 2.çeyrekte savunma ve hücumda kendi oyunumuzu yakaladık ve 31 sayı bulduk.

İkinci yarıda iki taraf da çok şut kaçırdı belki ama iyi oynadı. Maçı kazanmak için şansımız vardı, son iki dakikaya 6 sayı önde girdik ama bir kaç hata yaptık. Basketbol böyle bir oyun. Sonunda birisi bizi yendi. Cuma günkü Olympiakos maçına hazırlanacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …