Güncel Haberler

LeVert ve Nets, Boston’u Uzatmada Devirdi!

Doğu’nun iddialı takımlarından Boston Celtics, konuk ettiği yıldızlarından yoksun, vasat bir sezon geçiren Brooklyn Nets‘e uzatma sonunda 120-129’luk skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla 4 mağlubiyet serisine son veren Nets, deplasmanda 11-20, toplamda 27-33 ve Celtics ise içerde 23-7, toplamda 41-19 oldu.

Maç içerisinde 21 sayılık farkı gören Boston Celtics, 4.çeyrekte Nets’in tam 51 sayı (kulüp rekoru) üretmesine engel olamadı. Misafir takım normal sürenin bitimine 1 saniyeden az varken çizgiden LeVert ile üçte üç isabet bulunca maç (118-118) uzatmaya gitti. Uzatma bölümünde Celtics sadece bir basket bulabildi ve maçın galibi Nets oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Caris LeVert 51 sayı, 5-10 üçlük, 4 ribaund, 5 asist ile yıldızlaştı. LeVer, 37 sayısını ve uzatma bölümünde bulurken, uzatma bölümünde takımının tüm sayılarını bulan isim oldu. Timothe Luwawu-Cabarrot 16 sayı, 8 ribaund ve Spencer Dinwiddle 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Jayson Tatum’dan yoksun olan Celtics cephesinde ise Jaylen Brown 22 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Kemba Walker 21 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Daniel Theis 16 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 blok ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/XNw_d_tT2-Y

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …