Güncel Haberler

Clippers’dan Thunder’a Farklı Tarife

NBA‘in şampiyonluk adaylarından Los Angeles Clippers konuk olduğu Batı’nın play-off takımlarından Oklahoma City Thunder‘ı 94-109 gibi net bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla galibiyet serisini 5 maça çıkaran Clippers, deplasmanda 17-13, toplamda 42-19 ve Thunder ise içerde 20-13, toplamda 37-24 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 25 sayı, 8 ribaund, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Paul George 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ve Montrezl Harrell 16 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Thunder cephesinde ise Dennis Schröder 24 sayı, 2 ribaund ile öne çıkarken, Danilo Gallinari 15 sayı, 4 ribaund ve Shai Gilgeous-Alexander 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 3 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=hKg3dVxn9Ko

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …