Güncel Haberler

Cleveland, Evinde Utah’a Yenildi (Cedi 14 sayı)

NBA‘in zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği Utah Jazz‘a 113-126’lık skorla kaybetti.

Bu sonuçla Jazz deplasmanda 17-13, toplamda 38-22 ve Cavs ise deplasmanda 9-24, toplamda 17-44 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Utah’da Bojan Bogdanovic 28 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Rudy Gobert 20 sayı, 9 ribaund, 2 top çalma, 5 blok ve Donovan Mitchell 19 sayı, 9 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Cavs cephesinde ise Collin Sexton 32 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Kevin Love 22 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Larry Nance Jr. ile Kevin Porter Jr. 16’şar sayıyla direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ile etkili oldu.

CEDİ OSMAN’IN PERFORMANSI:

MAÇIN ÖZETİ:

https://youtu.be/G00ItzvCFFk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Utah, Clippers’ı Yendi (Ömer Faruk 4 sayı, 6 ribaund)

Hazırlık Maçları kapsamında oynanan mücadelede Utah Jazz konuk olduğu Los Angeles Clippers‘ı 101-96’lık skorla geçmeyi …