Güncel Haberler

Milwaukee, Oklahoma’yı Ezdi Geçti (Ersan 6 sayı)

NBA‘in şampiyonluk adaylarından Milwaukee Bucks konuk ettiği Batı’nın play-off takımlarından Oklahoma City Thunder‘ı 133-86’lık skorla ezdi geçti tam anlamıyla.

Bu sonuçla Bucks içerde 27-3, toplamda 51-8 ve Thunder ise deplasmanda 17-11, toplamda 37-23 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Khris Middleton’ıun dinlendirildiği Bucks’da Giannis Antetokounmpo 32 sayı, 13 ribaund, 6 asist ile etkili olurken, Wesley Matthews 14 sayı, 6 ribaund, 3 asist, George Hill 14 sayı, 5 ribaund, 6 asist ve Pat Connaughton 14 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise 10 dakika süre alırken 6 sayı, 3 ribaund ile katkı verdi.

Danilo Gallinari’nin forma giymediği Thunder cephesinde ise Chris Paul 18 sayı, 3 ribaund, 5 asist ve Shai Gilgeous-Alexander 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile çift haneli skor üretip direnmeye çalışan yegane isimler oldular.

https://youtu.be/1suha6XbHbs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …