Güncel Haberler

Türk Telekom Tanıdık Bir Uzun ile Anlaşmak Üzere

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin dişli takımlarından Türk Telekom pota altını tanıdık bir uzunla güçlendirmek istiyor.

Daha önce ülkemizde Trabzonspor ve Tofaş formaları da giymiş olan, sezona da Estudiantes ile başlamış olan Kamerunlu uzun Kenny Kadji , Sportando’nun haberine göre Ankara temsilcisi ile anlaşmak üzere.

Geçtiğimiz günlerde İspanyol ekibi ile yollarını ayıran 2.11 boyundaki 31 yaşında olan tecrübeli uzun Liga Endesa’da 21 maçta ortalama 25 dakika süre almış, 10.4 sayı, %33.3 3sayı, 4.3 ribaund ile katkı vermişti.

Kadji, Tofaş günlerinde her ne kadar tam olarak beklentileri verememiş olsa da dış şut tehditi ve konsantre olduğu zaman atletizmi artı fiziksel özellikleri ile iki pota altında da etkili olan bir isim. Ancak potadan uzakta oynamayı sevmesi, temastan kaçması ve işin savunma tarafında mesai harcamayı sevmemesi onu Estudiantes forması ile de vasat bir performanstan öteye götürememişti. Telekom’da Wiltjer gibi 4 numarada dış şut katkısı verererek alternatif olacaktır ancak Wiltjer gibi basketbolu iyi bilen ve zeki bir oyuncu olmadığını da biliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=jENDGDsRXHs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …