Güncel Haberler

Anadolu Efes, Almanya Deplasmanında Yine Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 26.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes konuk olduğu Alba Berlin‘i 86-99’luk skorla çok rahat geçti. Geçen hafta Bayern’i deplasmanda yenen temsilcimiz Almanya deplasmanını ne kadar sevdiğini gösterdi.

Bu sonuçla Anadolu Efes 23-3 ile liderliğini sürdürürken Alba ise 9-17 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Shane Larkin’in yokluğunda lacivert beyazlılarda Vasilije Micic 23 sayı, 5 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Adrien Moerman 19 sayı, 7 ribaund ve Tibor Pleiss 18 sayı, 5 ribaund, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Alba cephesinde ise Martin Hermannsson 19 sayı, 2 ribaund, 8 asist, Rokas Giedraitis 17 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Marcus Eriksson 14 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Anadolu Efes Larkin ve iyileşmesine rağmen henüz hazır olmayan Dunston’ın yokluğunda yine harika bir takım oyunu sergiledi ve rahat bir galibiyet aldı. Larkin’in yokluğunda olağan şüpheliler Simon ile Micic işin organizsayon kısmında çok iyi iş çıkarırlarken Sırp guard sazı alıp takımın en skorer isimi de oldu aynı zamanda. Diğer taraftan Beuabois sezonun en iyi maçlarından birini çıkarırken galibiyet kadar önemli olan bir diğer konu da Singleton’ın hiç gününde olmadığı bir maçta Moerman’ın tekrar eski ritmine kavuşmuş olmasıydı. Fransız forvet sakatlıktan döndükten sonra en iyi maçını çıkarırken enerjisi, pota altındaki mücadeleci kimliği, ribaunlardaki katkısı ve skorer oyunu ile maçın x-faktörü oldu. 11 maçtır bileği bükülmeyen Anadolu Efes, keyif veren, kaliteli basketbolunu oynamaya emin adımlarla devam ediyor ve bizleri gururlandıroyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …