Güncel Haberler

Cleveland, Philadelphia’yı Devirdi (Furkan 14, Cedi 5 sayı)

NBA‘in zayıf takımlarından Cleveland Cavaliers konuk ettiği güçlü rakibi Philadelphia 76ers‘ı 108-94’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs içerde 9-22, toplamda 17-41 ve 76ers ise deplasmanda 9-21, toplamda 36-23 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Collin Sexton 28 sayı, 2 asist, 2 top çalma, Larry Nance Jr. 13 sayı, 15 ribaund, 3 asist ve Tristian Thompson 14 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise 17 dakika süre alırken 5 sayı, 3 ribaund, 1 asist ile katkı verebildi.

Ben Simmons’dan sakatlığı nedeniyle faydalanamayan ve Joel Embiid’i de ilk çeyrekte sakatlığa kurban veren Philadelphia 76ers’da Shake Milton 20 sayı, 4 ribaund, 4 asist, milli oyuncumuz Furkan Korkmaz 14 sayı, 2 asist ve Alec Burks 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=dfZocoCJvdw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …