Güncel Haberler

Ertuğrul Erdoğan: “Maçı Hiç Bırakmadık.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 20.haftadaki derbi mücadelesinde Ülker Arena’da Fenerbahçe Beko karşısında tarihindeki ilk galibiyetini alan Galatasaray Doğa Sigorta‘da koç Ertuğrul Erdoğan maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

“Zafer kelimesi bence burada biraz abartılı. Günün sonunda bu bir basketbol karşılaşması ve rakibimiz gerçekten çok kaliteli bir kadroya ve koça sahip. Avrupa en iyi, Dünya’nın sayı koçlarından bir tanesi… Bugün burada bu mücadeleyi veren her oyuncumu tebrik ediyorum. Maçı hiç bırakmadılar. Geriye düştüğümüz oldu, öne geçtiğimiz oldu ama hiç geri adım atmadılar. Bence çok akıllı oynadık. Umarım bu aklımızı diğer maçlara da yansıtırız çünkü lig devam ediyor. Çok uzun bir maraton. Bizim için yukarıya tutunmak adına çok önemli bir galibiyetti. Ayrıca camiamıza hayırlı olsun. Sanıyorum ilk kez bu salonda kazanıyoruz. Önemli bir galibiyet. Başkana ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …