Güncel Haberler

RESMİ: Ankara’dan Monaco’ya

Fransa JeepElite Pro A‘nın şampiyonluk adaylarından AS Monaco, eski oyuncusunu transfer ederek pota altını güçlendirdi.

Ülkemizde OGM Ormanspor forması giyen Bosnalı uzun Elmedin Kikanovic tekrar Monaco’nun başarısı için ter dökecek. Ancak EuroCup’da transfer dönemi sona erdiği için tecrübeli uzun sadece Pro A’da takımına destek olabilecek.

2.11 boyunda olan 31 yaşındaki Kikanovic, BSL’de 19 maçta süre alırken, 19.3 sayı, 7.2 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Geçen sezon Monaco’da Pro A sahnesinde 43 maçta görev almış, 14.0 sayı, 4.1 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti.

Ankara temsilcisinde çok iyi bir sezon geçiren Kikanovic, alçak posttaki etkinliğinin yanı sıra orta mesafe şut tehditi ile de ne kadar özel bir uzun olduğunu hatırlattı. Fiziğini çok iyi kullanan ve tecrübesi ile pozisyon bilgisi üst seviyede olan Bosnalı uzun, Monaco’nun bu sezon en büyük eksiklerinden biri olan boya alan katkısını verebilecek, verimliliği yüksek bir pivot.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …