Güncel Haberler

Real Madrid, Panathinaikos’u Farklı Geçerek Seriyi 5 Maça Çıkardı!

Turkish Airlines Euroleague 26.hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği güçlü rakibi Panathinaikos‘u 96-78’lik skorla geçerek galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Euroleague sezonunda alışılagelmişin dışında Pazartesi maçı oynandı çünkü bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Madrid’in salonu Wiznik Center’da “Disney on Ice” gösterisi yapılacaktı.

Llull, Taylor ve Randolph’dan yoksun olan, Mickey’i de maç içinde sakatlığa kurban veren Real Madrid’de Walter Tavares 15 sayı, 10 ribaund, Facundo Campazzo 14 sayı, 3 ribaund, 10 asist, 3 top çalma ve Gabriel Deck 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Panathinaikos cephesinde ise Nick Calathes 13 sayı, 4 ribaund, 6 asist, DeShaun Thomas 11 sayı, 4 ribaund, 2 blok ve Ioannis Papapetrou 11 sayı, 6 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …