Güncel Haberler

Milwaukee, Philadelphia’yı Rahat Geçti (Furkan 17 sayı, Ersan oynamadı)

NBA‘in şampiyonluk favorilerinden Milwaukee Bucks, konuk ettiği Doğu’nun dişli takımlarından Philadelphia 76ers‘ı 98-119’luk skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Bucks içerde 26-3, toplamda 48-8 ve 76ers ise deplasmanda 9-20, toplamda 35-22 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks cephesinde Giannis Antetokpunmpo 31 sayı, 17 ribaund, 8 asist ile harika bir performans sergilerken, Khris Middleton 25 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Eric Bledsoe ile Robin Lopez 12’şer sayıyla ona destek olan isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova bu maçta dinlendirildi.

Belindeki sakatlığı nüksettiği için Ben Simmons’dan sadece 5 dakika faydalanabilen 76ers cephesinde ise Joel Embiid 17 sayı, 11 ribaund, 4 asist, bir diğer milli oyuncumuz Furkan Korkmaz 3-4 3sayı, 17 sayı, 5 ribaund, 1 asist ve Shake Milton 17 sayı, 2 asist ile ayakta kalmaya çalışan isimler oldular.

FURKAN’IN PERFORMANSI:

https://youtu.be/cnTs4K_Ow2g

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …