Güncel Haberler

Anadolu Efes, Almanya’dan Güle Oynaya Dönüyor

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde Larkin’den yoksun temsilcimiz Anadolu Efes deplasmanda Bayern Munich‘i 63-88’lik skorla çok rahat geçti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Anadolu Efes‘de Rodrigue Beaubois 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Chris Singleton 14 sayı, 2 ribaund ve Krunoslav Simon 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Bayern Munich cephesinde ise Vladimir Lucic 14 sayı, 4 ribaund ve Maodo Lo 14 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Lacivert beyazlılar Larkin’den yoksun çıktığı Almanya deplasmanında beklenenden çok daha rahat bir galibiyet aldı ve bunu yaparken bir kez daha ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi, 9 oyuncusundan da skor katkısı aldı galibiyet yolunda. Simon beklentilerin biraz altında kalmış olsa da Beaubois beklendiği gibi Larkin’in yokluğunda devreye girerken sakatlıktan dönen Micic de takımını çok iyi organize etti. Son haftaların formda ismi Singleton da her iki pota altında takımı sırtladı diyebiliriz. Elbette Bayern’in kötü bir takım olması ve özellikle kısa rotasyonunda çok az silahı olması temsilcimizin işini rahatlattı. Süper yıldızı Larkin’i olmadan da maç kazanan Anadolu Efes, yoluna tam gaz ve keyif vererek devam ediyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …