Güncel Haberler

Eksik Anadolu Efes, Almanya Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde lider olan temsilcimiz Anadolu Efes, Almanya’da Bayern Munich‘in konuğu oluyor.

21 Şubat Cuma saat 22:30’da başlayacak ve Daniel Hierreuzelo, Tomislav Hordov, Marko Juras hakem üçlüsünün yöneteceği karşılaşmayı basketbolseverler beIN Sports 3 ekranlarından izleyebilecekler.

Anadolu Efes‘de sakatlıkları bulunan Shane Larkin ve Vasilije Micic forma giyemeyecekler, Bryant Dunston ise tam 105 gün sonra formasına kavuşuyor, kadroda yerini alacak. Bayern cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Bilindiği gibi Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta 21. galibiyetine imza atarak play-off’a yükselmeyi garantilemişti.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de 435. maçına çıkacak olan Anadolu Efes 228 galibiyet ve 206 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 52,5) elde etti.

Anadolu Efes ile Bayern Münih, Avrupa kupalarında bugüne kadar üç kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki ekip arasında oynanan üç karşılaşma da Efes lehine sona erdi.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı Efes 104-75 kazanmış, Shane Larkin kaydettiği 49 sayı ile Euroleague’de tüm zamanların sayı rekorunu kırmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …