Güncel Haberler

Baskonia, Todorovic’i Gündemine Aldı

Sezon boyunca sakatlıklarla boğuşan ve bir türlü istediği seviyeye gelemeyen Kirolbet Baskonia, Stauskas ile yollarını ayırmasının ardından kadroda boşalan yabancı oyuncu hakkı için pota altına bir hamle yapmak istiyor.

Euroleague’de transfer döneminin son günü 26 Şubat ve kalan kısıtlı zamanda bitirmek istedikleri transfer Marko Todorovic.

Karadağlı uzun sezona Çin Ligi’nde Tianjin Pioneers takımında başlamıştı ancak coronavirus nedeniyle lige verilen arayı kullanarak kontratından çıkması bekleniyor.

Baskonia Todorovic ile geçtiğimiz yaz döneminde de ilgilenmişti.

2.10 boyunda olan 1992 doğumlu Todorovic, Tianjin formasıyla 24 maçta 22.7 sayı, 13.1 ribaund, 3.5 asist istatistikleri ile dikkatleri çekmişti.

Pota altı rotasyonunda Diop, Eric, Fall’dan beklediği katkıyı alamayan koç Ivanovic, yakından tanıdığı vatandaşı ile 5 numara rotasyonuna derinlik kazandırmak istiyor. Orta mesafe tehditi olan ve sırtı dönük silahları da bulunan Todorovic, mevcutta kadroda yer alan atletik uzunların aksine geleneksel pivot olarak değer katabilecek bir isim. Uzun beşlerde Eric ya da Fall’un yanında da yer alabilecek, 4 numarada görev alabilecek bir uzun. Geçtiğimiz sezon Badalona’ya ribaundlar konusunda ne kadar iyi katkı sağladığını hatırlatırken, blok tehditi konusunda da değerli bir uzun olduğunu göstermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …