Güncel Haberler

Maccabi Tel Aviv Dorsey Liderliğinde Rishon’u Rahat Geçti

İsrail Winner Ligi 19.hafta mücadelesinde Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Maccabi Rishon‘u Dorsey liderliğinde 64-75’lik skorla geçerek zirvedeki yerini korudu.

1.çeyrek: 24-16
2.çeyrek: 42-35
3.çeyrek: 59-55
4.çeyrek: 75-64

Maccabi Tel Aviv’de Tyler Dorsey 19 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Othello Hunter 16 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Deni Avdija 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rishon cephesinde ise James Kelly 18 sayı, 3 ribaund, Oz Blayzer 11 sayı, 4 ribaund ve Alex Hamilton 11 sayı, 4 ribaund, 5 asist, 4 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …