Güncel Haberler

Philadelphia, Konuğu Clippers’ı Eli Boş Gönderdi (Furkan 0 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers konuk ettiği şampiyonluk favorilerinden biri olan Los Angeles Clippers‘ı 110-103 ile geçerek çıkışını sürdürdü.

Bu sonuçla 76ers içerde 25-2, toplamda 34-21 ve Clippers ise deplasmanda 15-12, 37-17 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Ben Simmons 26 sayı, 12 ribaund, 10 asit ile triple-double yaparken, Joel Embiid 26 sayı, 9 ribaund, 2 asist ve Josh Richardson 21 sayı, 5 ribaund, 2 blok ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Son 2 maçta ürettiği 65 sayının ödülü olarak ilk beş şansı yakalayan milli yıldızımız Furkan Korkmaz ise bu görevin altından kalkamadı. 23 dakika süre alan genç oyuncu, 0-5 isabetle skor üretemedi ve istatistik kağıdına da sadece 1 ribaund ve 1 top çalma ekleyebildi.

Clippers cephesinde ise Kawhi Leonard 30 sayı, 4 ribaund, 9 asist, 2 blok ile adeta tek başına direnirken Landry Shamet 19 sayı ve Paul George 11 sayı, 12 ribaund, 5 asist ile ona destek olmaya çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/n9fnMtum_fY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …