Güncel Haberler

Maccabi, İsrail Ligi’nde Çok Rahat

İsrail Winner Ligi 7.hafta erteleme maçında Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Hapoel Beer Sheva‘yı 98-74’lük skorla çok rahat geçti.

Bu sonuça Maccabi, 17 galibiyet ve sadece 1 mağlubiyetle liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı, en yakın rakibi Hapoel Jerusalem ile farkı 4 galibiyete çıkardı.

1.çeyrek: 22-21
2.çeyrek: 52-44
3.çeyrek: 77-60
4.çeyrek: 98-74

Milli yıldızımız Scottie Wilbekin’in hasta olduğu için forma giymediği Maccabi takım olarka %65 gibi müthiş bir yüzdeyle 3 sayı isabeti bulurken, Tyler Dorsey 20 sayı, 8 ribaund, 8 asist, 4 top çalma, Deni Avdija 20 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Amare Stoudemire 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Hapoel cephesinde ise Da’Sean Butler 20 sayı, 2 top çalma ve T.J. Williams 19 sayı, 4 asist, 2 top çalma ile direnmeye çalışan yegane isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …