Güncel Haberler

Houston, Harden Liderliğinde Boston Engelini Geçti

Kendi konferanslarında dişli takımlar arasında yer alan iki ekibin karşılaşmasında ev sahibi konumundaki Houston Rockets süper skoreri Harden liderliğinde rakibi Boston Celtics‘i 116-105’lik skorla geçti.

Bu sonuçla Rockets içerde 19-8, toplamda 34-20 ve Celtics deplasmanda 15-11, toplamda 37-16 oldular.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Pivotsuz oynamaya devam eden Rockets’da James Harden 42 sayı, 8 ribaund, 7 asist ile MVP performansı sergilerken Russell Westbrook 36 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 2 top çalma ve Danuel House Jr. 17 sayı, 9 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Celtics cephesinde ise Gordon Hayward 20 sayı, 8 ribaund, 6 asist, Jaylen Brown 19 sayı, 3 ribaund ve Jayson Tatum 15 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=ZGcgdxYaQz8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …