Güncel Haberler

Clippers Takas Döneminde 2 Takviye Yaptı

NBA’de takas dönemini en karlı kapatan takımlardan biri güçlü şampiyonluk adaylarından olan Los Angeles Clippers‘dı.

Washington Wizards ve New York Knicks’in de dahil olduğu üçlü takasta Marcus Morris ve Isaiah Thomas Clippers’ın yolunu tutan isimler oldular.

Wizards takas sonucunda Jerome Robinson’ı kadrosuna katarken, Knicks ise Moe Harkless ve Clippers’ın 2020 1.tur draft hakkını aldı.

Ayrıca bu takaslar sonucu maaş sınırının üstüne çıkan Clippers, Derrick Walton Jr.’ı para karşılığında Atlanta Hawks’a gönderdi.

Takas döneminde özellikle şampiyonluk adayı olan takımların gözdesi olan 30 yaşındaki forvet Marcus Morris bu sezon çıktığı 43 maçta 19.6 sayı, 5.4 ribaund, 1.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

30 yaşındaki oyun kurucu Isaiah Thomas ise Wizards forması ile 40 maçta görev alırken 12.2 sayı, 1.7 ribaund, 3.7 asist istatistikleri ile mücadele ediyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …