Güncel Haberler

Baskonia, Yeni Transferleri ile Asvel’i Yendi

Turkish Airlines Euroleague 24.hafta mücadelesinde Kirolbet Baskonia konuk ettiği Asvel Villeurbanne‘i yeni transferlerinin liderliğinde 79-65’lik skorla geçmeyi başardı ve play-off yarışına tutunmaya devam etti.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Baskonia’da Tornike Shengelia 15 sayı, 9 ribaund, 2 asist, Shavon Shields 12 sayı, 3 ribaund ve yeni transferler Zoran Dargic’in 12, Semaj Christon’un 11 sayı, 2 ribaund, 11 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Asvel cephesinde ise sadece Adreian Payne 16 sayı, 3 ribaund ile çift haneli skor üretebildi. Genç guard Theo Maledon da 9 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile takımını ayakta tutmaya çalışan diğer isimdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Breogan’ı Son Nefeste Geçebildi

İspanya Liga Endesa 29. hafta mücadelesinde Baskonia konuk ettiği Breogan‘ı son nefeste 76-74’lük skorla geçebildi. …