Güncel Haberler

Ergin Ataman: “Gereğinden Fazla Rotasyon Uyguladık.”

Turkish Airlines Euroleague 22. haftasında konuk olduğu Kızıl Yıldız’a karşı baştan sona önde götürdüğü maçtan galibiyetle ayrılan Anadolu Efes’te koç Ergin Ataman maçın ardından şu açıklamalarda bulundu:

“Oyuna mükemmel başladık. İlk yarı çok iyi bir basketbol oynadık. Savunmamız çok etkiliydi, sadece 30 sayıya izin verdik. Hücumda ise Larkin ve Beaubois ile skor bulduk. İlk yarı gerçekten etkileyiciydi. İkinci yarıya da aynı şekilde başladık, sonrasında skoru koruma düşüncesine girdik ve basketbol oynamayı bıraktık. Önümüzdeki beş günde üç maç yapacağız, bu sebeple belki de gereğinden fazla rotasyon uyguladık. Geri gelmelerine izin verdik ama tabi ki 24 sayılık farkı kapatmak zor. Micic üç haftayı kaçırdıktan sonra bu hafta aramıza döndü ama kendi oyununu oynayamadı, yine de biliyorum ki Micic harika bir oyuncu ve en kısa sürede kendi oyununu sahaya yansıtacaktır.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …